beats by dre cheap

Boze hvala ti zadovoljna sam

Danas sam napunila baterije, dan je bio nevjerovatno lijep. Koliko se zalomilo u omiljenom kaficu sa njom, koliko sam osoba pozdravila i sa jednim deckom pricala kojeg znam odavno. Kasnije se pridruzila njena sestra bas smo dugo sjedile. Smijeh, prica, sjecanja, neki dogovori za dalje i tako to.
Sunce, toplota, novi i poznati ljudi. Koje opustanje hvala Bogu!
Da je vise ovakvih dana ali bit ce nadam se. Molit cu se da od sada ovako uvijek bude, meni je ovo nesto veoma dragocjeno.

Kako volim otvorene decke koje znas iz istog kafica pa prozbore koju.
Ne aludiram ni nista da je godilo jeste. Za druzenje ubilo se, sad kad budem sama i vidim ga mozemo skupa sjesti popricati. Ima tih osoba s kojima ide sve lako i fino. ;)

Sretna sam pravo zbog osoba koje su oko mene i zdravog okruzenja. Smijeh je lijek, a danas sam oplakla od istog. Jos su jedne lijepe informacije u vezi porodice/kuce danas dosle. Opet se moram zahvaliti Svevsinjem po bezbroj puta. Sad ce toliko toga biti lakse, jos samo da krenem cistiti predmete.
Mogu ja to sebi cu dokazati, zelim ovo zavrsiti. Moram se samo potruditi puno i dati sve od sebe, a hocu i zelim. Kako sam ispunjena pozitivnom energijom. :)


http://.blogger.ba
17/02/2017 18:55